Σύνδρομο προκάρδιο αλιευμάτων - σούβλισμα του Texidor

Σύνδρομο προκάρδιο αλιευμάτων - σούβλισμα του Texidor

precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
precordial catch syndrome - Texidor's Twinge

Το σύνδρομο προκάρδιο αλιευμάτων είναι μια ακίνδυνη κατάσταση που εκδηλώνεται με πόνο στο στήθος σε παιδιά, εφήβους, και λιγότερο συχνά σε ενήλικες, το σύνδρομο ονομάζεται επίσης σούβλισμα Texidor του. Ο πόνος θα αυξηθεί κατά την εισπνοή βαθιά και είναι παρόμοια με την καρδιακή προσβολή, επειδή έχει παρόμοια συμπτώματα και διαρκεί συνήθως μεταξύ 1-3 λεπτών, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 30 λεπτά και μερικές φορές σε μερικά δευτερόλεπτα. Το σύνδρομο προκάρδιο αλιευμάτων εμφανίζεται σπάνια ή πολλές φορές την ημέρα. Σούβλισμα Texidor σχεδόν πάντα συμβαίνει σε κατάσταση ηρεμίας, συνήθως όταν ο ασθενής κάθεται. Το σύνδρομο προκάρδιο αλιευμάτων είναι εντοπισμένος πόνος στο προκάρδιο περιοχή που εμφανίζεται και εξαφανίζεται, και ο ίδιος δεν θέτει σε κίνδυνο τη ζωή. Βαθιά αναπνοή αυξάνει τον πόνο που προκαλείται από το σύνδρομο Texidor Twing, αλλά ορισμένοι ασθενείς σκόπιμα αναπνέετε βαθιά για να προκαλέσει αίσθηση σκάει στο στήθος μετά από την οποία ο πόνος εξαφανίζεται. Ο πόνος που προκαλείται από το σύνδρομο προκάρδιο αλιευμάτων δεν γίνεται αισθητή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο πόνος στο στήθος δεν είναι επικίνδυνη, αλλά είναι καλύτερα να αποτρέψετε τα παιδιά σας από τέτοιου είδους συνθήκες που προκαλούν το σύνδρομο Texidor Twing του.

Δεν έχει ακόμη προσδιορισθεί τι προκαλεί το σύνδρομο προκάρδιο αλιευμάτων, αλλά κάποια έρευνα έχει δείξει κάποια από τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην εμφάνιση του συνδρόμου αυτού.

Πλευροχονδρίτιδα είναι ένα από τα συμπτώματα που εκδηλώνονται με μια καλοήθη διόγκωση του πλευρικούς χόνδρους που είναι ένα μήκος του χόνδρου που συνδέει κάθε νεύρωση εκτός από την νεύρωση 11 και 12 προς το στέρνο. Πλευροχονδρίτιδα προκαλούν πόνο στο στήθος που μπορεί να αναπαραχθεί πιέζοντας για την πληγείσα περιοχή μεταξύ των πλευρών. Ο πόνος πηγαίνει μακριά μετά από μια σύντομη workout.If υπάρχουν τραυματισμοί στο στήθος θα πρέπει να καθιερώσουν, προκειμένου να προκάρδιο σύνδρομο των αλιευμάτων θεραπεία είναι αποτελεσματική. Προβλήματα με σούβλισμα Texidor μπορεί να έχουν τα παιδιά που πάσχουν από ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Άγχος ή στρες μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας, αλλά είναι πολύ σπάνια στα παιδιά. Οι γονείς θα πρέπει επίσης να προσέχουν τα παιδιά δεν τρώνε ανθυγιεινά και ανεπαρκή τρόφιμα. Υπάρχει, επίσης, απώλεια της όρασης ή οπτική θολερότητα, όταν ο πόνος που προκαλείται από το σύνδρομο προκάρδιο αλιευμάτων είναι ισχυρότερη.

Δεν υπάρχει θεραπεία για τον πόνο στο στήθος προέκυψε ως αποτέλεσμα της σούβλισμα Texidor, αλλά το γεγονός είναι ότι δεν είναι επικίνδυνο και τελικά εξαφανίζεται. Αυτός ο πόνος είναι συχνά συγχέεται με τα επικίνδυνα προβλήματα που δεν είναι η περίπτωση με σύνδρομο προκάρδιο αλιευμάτων. Αυτό το είδος της διάγνωσης είναι σημαντικό για τους ασθενείς με συχνές πόνο και μπορεί να αγνοηθεί εάν είναι σπάνιες. Το σύνδρομο προκάρδιο αλιευμάτων, η οποία προκαλεί πόνο θα πρέπει να μην κάνουν φασαρία στην καθημερινή συνήθεις δραστηριότητες.


Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το "healtcare-center.blogspot" precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
Close